Kezdőlap
TELEPÜLÉS
Térkép
Megközelíthetőség
Vállalkozások
ÖNKORMÁNYZAT
Közérdekű adatok
Koncepciók, tervek
Képviselő-testület
Testületi ülések
Rendeletek
Hirdetmények
Aktuális hírek
Ügyintézés
INTÉZMÉNYEK
Faluház
Könyvtár
Óvoda
Orvosi Rendelő
Védőnő
Házi Segítségnyújtás
Családsegítés
Posta
Falugazdász
KULTÚRA, SZABADIDŐ
Civil szervezetek
Egyház
Fácánkerti Kisbíró
Rendezvények
Fotóalbum

Fácánkerten előadások, tanfolyamok, konferenciák megrendezésre alkalmas épületek kiadók.


Érdeklődni lehet: 74/440-130 telefonszámon.

Orbán Zsolt

polgármester

  
*
Fácánkert Község Önkormányzatának képviselő testülete ezúton szeretné megköszönni a 2014.október 12-én tartott helyhatósági választáson a választó polgárok támogatását.
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
A Delikát8 idén is meghirdette "Főzzünk játszóteret!" akcióját. Minden helyi és nem helyi honlaplátogatót kérünk, hogy bármely, háztartásában fellelhető Delikát8 termékének vonalkódját juttassa el személyesen, vagy postán az óvodába, vagy az iskolába, mivel idén első alkalommal a 8. játszóteret garantáltan az a település kapja, amely a lakosság számához képest a legtöbb vonalkódot gyűjtötte. Főzzünk együtt játszóteret a fácánkerti gyerekek örömére!
*

Tisztelt Lakosaink!

Az Európai Unió 2476/96/EK sz. Tanácsai, illetve a Kormány 229/2006. (XI. 20.) sz. rendelete alapján Magyarország 2007-ben gazdaságszerkezeti összeírást hajt végre 2007. november 12. és november 30. között.

Az összeírás célja, hogy nyomonkövesse az előző (2005. évi) gazdaságszerkezeti összeírás óta a magyar mezőgazdaságba bekövetkezett változásokat, valamint pontos és hiteles képet adjon a hazai gazdaságirányítás, az Európai Unió és a gazdálkodók részére.

Az összeírást reprezentatív adatfelvétel keretében hajtja végre a Központi Statisztikai Hivatal. A kijelölt mintakörzetek az ország mintegy 1220 települését érintik, ahol a körzetben házról házra járva valamennyi ott található háztartást felkeresnek.

Fácánkert község is szerepel a kijelölt mintában. Az összeírási feladatokat a KSH által megbízott két fő látja el. Az összeírásban résztvevők személyre szóló megbízólevéllel és igazolvánnyal rendelkeznek. Az igazolványon nem szerepel az összeírók fényképe, de hitelességüket a sorszám és az aláírás garantálja, a használat jogosultsága pedig ellenőrizhető az összeírás ideje alatt működtetett ingyen hívható zöld számon – 06-80-200-224 -.

Tájékoztatjuk a fácánkerti lakosságot, hogy az összeírt adatok csak statisztikai célokat szolgálnak, és csak összesített formában kerülnek közlésre. A KSH –t törvény kötelezi és egyben érdekelt is abban, hogy a személyes adatok védelmét minden adatgyűjtése során biztosítsa.

 

Kérjük együttműködésüket az összeírás teljes körű és sikeres végrehajtásához, hiszen csak így biztosítható annak eredményessége.

Fácánkert, 2007-11-10

Üdvözlettel:     Dr. Varga Katalin

                                körjegyző

  
Az oldalt készítette és frissíti: Takaró János: takaro@takaro.hu